Атаки на Соледар: Арестович розкрив мету російських окупантів

Ворог прагне, зокрема, перерізати дорогу Соледар – Словʼянськ.

Радник Офісу президента Олексій Арестович назвав мету атак російських окупантів на Соледар Донецької області. Росіяни намагаються відрізати місто від Бахмута. 

У розмові з російськи блогером та правозахисником Марком Фейгіним на YouTube Арестович додав, що російські окупанти також прагнуть перерізати дорогу Соледар – Словʼянськ. 

"От вони двома "язиками" і просуваються. Просуваються зрозуміло як, думаю, всі вже бачили картинку. Досягають якихось окремих успіхів за рахунок атак "смертників". Запевняти, що Соледар не візьмуть, – не знаю, можуть взяти, можуть не взяти. Бахмут точно не візьмуть", – наголосив радник ОП.

Бої на Донеччині

У Соледарі Донецької області наразі тривають важкі бої з російськими окупантами. Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий повідомив, що окупаційні війська не контролюють місто і зазнають великих втрат.

Пізніше керівник Офісу президента Андрій Єрмак також підтвердив, що підрозділи Збройних сил України не втратили контроль над містом Соледар Донецької області.

Водночас прикордонники зупинили просування ворожої піхоти на одному з напрямків біля Бахмута, ліквідувавши командира окупантів. 

Вас також можуть зацікавити новини: