Окупанти зазнають шалених втрат у Донецькій області / фото УНІАН, Сергій Ревера

У Донецькій області під Бахмутом і Соледаром окупанти кидають мобілізованих на забій. Їх бійці з 10-ї гірсько-штурмової нищать усім своїм озброєнням: від артилерії до дронів.

Як йдеться в сюжеті ТСН, число хвиль потроху зменшуються, росіяни окопуються, бо суцільними штурмами нічого не досягають. Ну, а після цих штурмів посадки завалені тілами російських загарбників. 

Бійці з цього напрямку розповідають, що наразі дуже ефективна зброя проти окупантів - дрони. Вони скидають боєприпаси, які якщо не знищують, то завдають поранень цілим групам росіян.

Так, журналісти показали кадри наслідків "прильоту" по окопу з "вагнерівцями". Боєць Андрій каже, що часто загарбники навіть не встигають зорієнтуватися, що відбувається. Він - штурмовик, це відео за його участю облетіло мережі, тоді вдалося захопити у полон "ЛНРівців", а весь наступ коригували "пташки" у повітрі.

Окупанти кидають дедалі більше мобілізованих й "вагнерівців", аби втримати вже зайняті рубежі. "Тактика 1941-х років, вони не шкодують свій особовий склад... Одна група йде - одну кладемо, другу, третю, а потім окупанти вже починають тікати", - каже військовий "Геринг".

Бої за фортецю Бахмут

Із самого початку повномасштабної війни Росія була впевнена, що з легкістю захопить весь Донбас. Та цього не сталося, й на сьогодні найзапекліші бої точаться за Бахмут. Це - місто-фортеця, в якому щодня бійці ЗСУ відбивають штурми росіян. Зеленський заявляв, що Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту, яка простягається на понад 1300 кілометрів.

Раніше повідомлялося, що під Бахмутом ЗСУ ліквідували велику групу "вагнерівців". Трупи рашистів усіяли українську землю, немов проліски. 

Втрати штурмових груп окупантів у Бахмуті Донецької області складають 80%, заявив воїн-нацгвардієць та розповів, що поранених загарбників лишають помирати на холоді.

У Донецькій ОВА повідомляли, що внаслідок бойових дій Бахмут зруйновано на понад 60 відсотків

Вас також можуть зацікавити новини: