Протягом доби авіація Сил оборони завдала сім ударів по ворогу / фото REUTERS

Авіація Сил оборони протягом доби завдала сім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських окупантів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил у вечірньому зведенні.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ уразили три склади боєприпасів, шість артилерійських засобів та радіолокаційну станцію ППО противника", - йдеться у повідомленні.

Водночас, як зазначили в Генштабі, у ніч на 25 жовтня російські терористичні війська завдали чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши 11 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131". Протиповітряною обороною знищено усі дрони-камікадзе. Внаслідок падіння уламків БпЛА, на жаль, є поранені серед цивільного населення. У містах Славута та Нетішин Хмельницької області пошкоджено 11 багатоквартирних та дев'ять приватних будинків, два навчальні заклади, дві пожежно-рятувальні частини, будівля відділу поліції та інша цивільна інфраструктура. 

Відео дня

"Загалом ворог завдав 47 авіаційних ударів та здійснив 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах", - заявили в Генеральному штабі ЗСУ.

Війна в Україні - останні новини

Цієї доби російські окупанти атакували майже на всіх напрямках ділянки фронту. Зокрема, на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському, Запорізькому напрямках. На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Харківської області, де силами оборони відбито 11 атак ворога. На Лиманському напрямку Сили оборони відбили всі атаки ворога в біля Надії та Макіївки Луганської області. На Бахмутському напрямку, як поінформували в Генштабі, українські воїни відбили 7 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка.

На Авдіївському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах населених пунктів Степове, Авдіївка, Тоненьке, Сєверне. Тут Силами оборони відбито 12 атак ворога. На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де силами оборони відбито 14 атак ворога. Крім того, на Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районі населених пунктів Водяне, Новоукраїнка та Старомайорське.

Вас також можуть зацікавити новини: