Такі удари свідчить про високу координацію розвідувального співтовариства України / скріншот

Українська армія тримають під вогневим контролем логістику армії Російської Федерації. Захисники України б'ють по місцях розташування особового складу та польових складах з боєприпасами

За словами військово-політичного аналітика Дмитра Снєгірьова, цього тижня ЗСУ завдали удару по нафтобазі в тимчасово окупованому Луганську, що скоротило можливості Росії у проведенні контрнаступу на Лиманському напрямку.

При цьому він вказав, що також били по тилових базах росіян, зокрема, йдеться про удари по пунктах дислокації окупантів у Лисичанську, Рубіжному та Кремінній.

Відео дня

"Причому в Кремінній сама окупаційна "адміністрація" відзначає велику кількість так званих "санітарних втрат". Це як "трьохсоті", так і "двохсоті", – безповоротні втрати серед особового складу окупаційних військ. Подібний характер нанесення ударів свідчить про високу координацію розвідувального співтовариства України", – підсумував Снєгірьов в ефірі FREEДОМ, коментуючи "бавовну" в Макіївці.

Інцидент у Макіївці - що відомо

У тимчасово окупованій Макіївці Донецької області 9 грудня сталася потужна пожежа на місцевій нафтобазі

Також в мережі з'явилися фото "уламків в Макіївці" без уточнення, про що йде мова, але з очевидним натяком, що це залишки ракети, яка вдарила по нафтобазі.

Вас також можуть зацікавити новини: