Білоруські військові відбули до РФ вивчати досвід війни проти України (відео)

Після навчання вони як інструктори передаватимуть отриманий досвід підрозділам ЗС країни.

Білоруські військовослужбовці пройдуть навчання на території Російської Федерації. Про це повідомляє міністерство оборони республіки і публікує відповідне відео.

Зазначається, що у ході занять "акцент буде зроблено на досвід, набутий збройними силами Росії під час проведення спеціальної військової операції".

"Після завершення навчання білоруські військові як інструктори з найскладніших предметів бойової підготовки передаватимуть отриманий досвід підрозділам збройних сил Республіки Білорусь", - додали в оборонному відомстві цієї країни.

Білорусь у війні РФ проти України - останні новини

Депортовані українські діти у Білорусі проходять "тренінги" з військовими. Так, 35 дітей з міста Антрацит на сході України, яке Росія окупувала з 2014 року, були відправлені до Могильова, де їх навчали "як поводитися в екстремальних ситуаціях" під час навчань з білоруськими військовими.

Також УНІАН повідомляв, що аналітики Інституту вивчення війнирозкрили "секретну" роботу "вагнерівців" у Білорусі. Зазначається, що невстановлена кількість найманців ПВК продовжує працювати з особовим складом загонів спеціального призначення МВС Білорусі "Торнадо", "Шторм" та "Тайфун".

Вас також можуть зацікавити новини: