Буданов відвідав передові позиції в Бахмуті (фото)

Генерал-майор заслухав доповіді командирів підрозділів ГУР і визначив завдання.

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборона України Кирило Буданов відвідав передові позиції українських Сил оборони у Бахмуті Донецької області, де точаться важкі бої.

Як повідомляють у прес-службі ГУР, Буданов перебував у Бахмуті 27 та 28 грудня. Генерал-майор відвідав передові позиції, де працюють розвідники-спецпризначенці.

Під час візиту Буданов заслухав доповіді командирів підрозділів ГУР і визначив завдання. Крім того, він нагородив воїнів, які особливо відзначилися під час знищення російських загарбників.

Бої за фортецю Бахмут

Українські воїни стійко утримують Бахмут, відбиваючи атаки рашистів. 27 грудня захисники Бахмута вийшли в прямий ефір і дали обіцянку українцям. Наші герої розповіли, що зараз відбувається в місті, і з яким настроєм вони стримують натиск ворога.

Також стало відомо, що під Бахмутом ЗСУ ліквідували велику групу "вагнерівців". Трупи рашистів усіяли українську землю, немов проліски. В Офісі президента зазначали, що обстановка під Бахмутом залишається дуже складною, але контрольованою. Втрати російських окупантів на цьому напрямку важко уявити, проте фото з Бахмутського напрямку чудово демонструють, наскільки багато сил там втратила РФ.

Аналітики ISW заявили, що сили росіян виснажені, а тому п одії можуть наближатися до кульмінації. 

Вас також можуть зацікавити новини: