Бєлгород обстріляли 21 березня / колаж УНІАН, фото "База"

Уранці в четвер, 21 березня, у Росії заявили про чергову атаку Бєлгорода та області.

У Міноборони РФ при цьому традиційно відзвітували про припинення "спроби" обстрілу з реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір": "Чергові засоби ППО знищили десять реактивних снарядів у повітрі над Бєлгородською областю".

Тим часом російські Telegram-канали повідомляють про щонайменше п'ятьох постраждалих у Бєлгороді. У всіх - осколкові поранення.

"Два багатоповерхові будинки пошкоджено внаслідок обстрілу в Бєлгороді. Також снаряди пошкодили і бєлгородську арену", - пише один із пабліків.

Оновлено. За іншими даними, постраждали семеро осіб. Один із постраждалих перебуває у важкому стані.

Також повідомляється, що після обстрілу на вулиці Щорса немає світла, а у багатоповерхівці на вулиці Єсеніна пошкоджено вісім квартир.

Атака Бєлгорода 21 березня - відео

Пізніше губернатор області В'ячеслав Гладков також відзвітував про роботу російської ППО, за результатами якої в Бєлгороді постраждали п'ятеро людей, пошкоджено більше 30 квартир і 10 автомобілів, пошкоджено фасадне скління в "Бєлгород Арені", пробито покрівлю та плиту перекриття, а також вибито вікна в одному із корпусів освітнього закладу.

"У місті є пошкодження на лінії електропередачі, тимчасово без світла залишаються близько 5 тисяч жителів", - додав він.

Бєлгород обстріляли 21 березня / фото Гладкова
Бєлгород обстріляли 21 березня / фото Гладкова
Бєлгород жорстко обстріляли із РСЗВ: є постраждалі (фото, відео)

Вас також можуть зацікавити новини: