Розкрито подробиці удару Росії по Києву / фото УНІАН

У четвер, 21 березня, рано вранці російські окупанти завдали удару по Києву після 44 днів перерви - супротивник зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС запустив ракети типу Х-55/Х-555/Х-101 та бив балістикою зі своєї території.

Сили та засоби протиповітряної оборони над столицею України та в її районі уразили приблизно 30 ракет супротивника, у тому числі й балістичні, повідомила Київська міська військова адміністрація в Telegram.

"Повітряна тривога в столиці тривала майже три години. Після складних маневрів в суміжних областях, ракети заходили на столицю одночасно з різних напрямків", - додали у КМВА.

Відео дня

У відомстві додали, що минулося без загиблих, при цьому точно відомо про двох постраждалих - це чоловік, якому 38 років, та 11-річна дівчинка.

У центрі уваги Київ - вибухи та наслідки

Раніше стало відомо, що вранці 21 березня в столиці Україні чули вибухи, унаслідок падіння уламків запущених супротивником ракет у кількох районах виникли пожежі, зокрема, горіла квартира, машини, дах будинків та трансформаторна підстанція. 

Мер Києва Віталій Кличко зазначав, що відомо про 10 постраждалих, і двох з них госпіталізували. Чиновник уточнив, що четверо осіб постраждали у Святошинському районі, а шестеро - у Шевченківському.

Вас також можуть зацікавити новини: