Курт Волкер поділився прогнозом щодо війни українців проти росіян / колаж з фото REUTERS та УНІАН

Триває повномасштабна війна в Україні проти росіян, і екс-спецпредставник Державного департаменту США з питань української держави, почесний співробітник Центру аналізу європейської політики Курт Волкер вважає, що РФ продовжить бити по українській території безпілотниками й ракетами.

Українська сторона стане краще використовувати всі інноваційні технології, зокрема, морські дрони, для атак проти російських сил як на своїй землі, так і в РФ, поділився експерт прогнозом щодо війни під час спілкування з "Главкомом". "Все це буде продовжуватися і буде наближати війну ближче до росіян. І вони будуть бачити, що це не просто легка війна на три дні, яку вони вітали. Тепер вони будуть розуміти, що Росія втратила сотні тисяч людей, а кінця-краю цієї війни не видно. Думаю, що це почне хвилювати росіян", - заявив співбесідник.

На його думку, американська сторона буде продовжувати підтримувати протиповітряну оборону нашої держави і має робити більше, щоб посилити виробництво оборонної продукції, у тому числі боєприпасів.

Відео дня

Коли закінчиться війна в Україні - що вже повідомлялося

Президент Володимир Зеленський говорив, що ніхто не може точно відповісти на питання, коли повномасштабна війна проти росіян закінчиться. Однак український лідер підкреслював, що витримати 2024 рік - означає витримати всю повномасштабну війну, яку РФ веде проти нашої країни.

Наприкінці минулого року колишній російський прем'єр Михайло Касьянов спрогнозував, що протистояння може завершитися вже наприкінці поточного року. На його думку, захисники Україні здатні здійснити прорив.

Вас також можуть зацікавити новини: