Чи розпадеться Російська Федерація: відповідь начштабу РДК

"Фортуна" вважає, що у Путіна великий відсоток підтримки в регіонах.

Начальник штабу РДК Олександр псевдо "Фортуна" прокоментував можливість розпаду Російської Федерації. Він вважає, що ця теорія утопічна.

"Найцінніше, що в Росії сьогодні відбувається переосмислення управління, процесів і взагалі зміна системи координат серед російських еліт. Вони розуміють, що, за великим рахунком, існуюча влада їм не дуже й друг, не здатна їх захистити", - зазначив доброволець у коментарі ТСН.

Водночас він зазначив, що хоч і є ті, хто незадоволений владою Путіна, але відсоток підтримки в російського диктатора дуже високий, зокрема серед населення так званого "глибинного народу".

"І говорити про те, що назрівають якісь соціальні невдоволення, поки що зарано. Цього не буде. Моя особиста суб'єктивна думка - це можливо тільки із зовнішнього боку", - підсумував "Фортуна".

Теракт у "Крокус Сіті" - що відомо

За даними російської влади, під час стрілянини і пожежі в концертному залі "Крокус Сіті Хол" у Підмосков'ї 22 березня загинули близько 130 осіб.

У США стверджують, що за теракт у Підмосков'ї відповідальний осередок терористичної організації Ісламської держави, але в Росії звинуватили у всьому Україну.

Зокрема, Путін у своєму зверненні заявив, що терористи намагалися втекти і рухалися в бік України, де, "для них з української сторони було підготовлено вікно для переходу державного кордону".

Вас також можуть зацікавити новини: