РФ не завоює повністю Україну, поділився думкою експерт / колаж з фото REUTERS та УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Повномасштабна війна в Україні проти РФ триває, і директор Євразійського центру Атлантичної ради Джон Гербст стверджує, що не може собі уявити вирішальну перемогу росіян.

Експерт вважає, що "Україна не буде повністю завойована навіть у гіршому випадку", публікує його слова сербський "Голос Америки". "Після Другої світової війни вона протягом багатьох років вела партизанську війну проти радянських військ. Однак я сподіваюся, що до цього не дійде", - підкреслив аналітик.

На думку військового аналітика Майкла Кофмана, російська влада здатна набрати достатньо людей, щоб покрити втрати, але для ротації їх не вистачає. Кофман вважає, що за допомогою партнерів Київ зможе адаптуватися і відбити атаки країни-агресора.

Відео дня

Коли закінчиться війна в Україні - що вже повідомлялося

Український лідер Володимир Зеленський говорив, що ніхто не знає, коли завершиться повномасштабне протистояння з РФ. 12 січня під час неоголошеного візиту до Києва прем'єр-міністр Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Ріші Сунак спрогнозував, що війна в українській державі проти РФ буде довгою, але ми здобудемо перемогу.

На думку колишнього верховного головнокомандувача Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, екс-командувача Європейським командуванням збройних сил США генерала Філіпа Брідлава, Україна переможе Росію, якщо українцям Захід надасть все, що необхідно для перемоги.

Вас також можуть зацікавити новини: