Стало відомо про свіжі втрати росіян на Авдіївському напрямку / колаж з фото УНІАН та скріншоту

Втрати Росії на 2 березня 2024 року на Авдіївському напрямку серед техніки зросли - ліквідовано автомобіль "Урал", бойову машину піхоти, бронетранспортер і два танки.

Техніку супротивника "вполювали" тепловізійні FPV-дрони роти ударних безпілотників 47 окремої механізованої бригади Збройних сил України. Про успіхи бригада повідомила у своєму каналі в Telegram. 

"Тут (на Авдіївському напрямку, - Ред.) ворог постійно намагається активно наступати. Основне перекидання сил відбувається вночі. Що ж, ласкаво просимо до пекла…", - йдеться у повідомленні.

Важливі новини про втрати Росії на 2 березня 2024 року

Майор із 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький сьогодні говорив, що на Авдіївському напрямку його побратими упродовж минулої доби відбили 10 спроб штурмів з боку російських загарбників. За його словами, супротивники зазнають втрат і вдень, і вночі, зокрема, знищується ворожа бронетехніка.

Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 2 березня 2024 року становлять приблизно 415 640 окупантів. Також знищено, у тому числі 12 611 бойових броньованих машин та 6 624 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: