Російські військові масово дезертирують на війні в Україні / фото ua.depositphotos.com

Близько двохсот російських військових після бою під Ізюмом в Харківській області дезертирували та ховаються у лісі, їх розшукують командир.

Про це повідомляє Борівська селищна рада.

Зазначається, що велика кількість російських військових, які брали участь в боях під Ізюмом, зайшли в Гороховатку. Загарбники поранені, брудні, голодні та злі, з пошкодженою технікою.

Відео дня

"Розселилися по селу. Є інформація, що близько 200 раш*стів після заходу в село зникли і ховаються в лісі. Їх командири організовують пошуки дезертирів", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, як додали в Борівській селищній раді, з куп'янського напрямку через борову, Піски-Радьківські та далі в бік Донецької області йдуть "свіжі" колони російських окупантів. Такий же рух "новобранців" відбувається з Луганської області через Чернещину, Дружелюбівку на Лиман. Частина військ залишається в лісах біля села Піски-Радьківські.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ повідомили, що через значні втрати у російських окупантів поганий морально-психологічний стан, вони намагаються уникнути подальшої участі в бойових діях.

Вас також можуть зацікавити новини: