Військовий відповів, що відбувається сьогодні на 'дорозі життя' в Бахмут (відео)

Головний сержант мотопіхотної роти з позивним "Цербер" розповів, що відбувається у Бахмуті Донецької області, чи мають ЗСУ можливість здійснювати постачання необхідного та чи тримають вони "дорогу життя".

"Дорогу ми тримаємо, тримаємо її впевнено. За весь час, який я перебуваю у Бахмуті, перебоїв не було ні разу. А це означає, що ворогу не вдається перерізати цю "дорогу життя". І не вдасться", - наголосив військовий.

Він наголосив, що захисники міста отримують забезпечення. Також їм доводиться розосереджувати техніку, БК та запаси їжі, щоб їх не було в одному місці.

Бої за Бахмут та "дорогу життя"

Запеклі бої за Бахмут тривають з літа 2022 року. Окупантам не вдається захопити місто, яке мужньо обороняють українські захисники. Також росіяни не можуть перерізати дороги постачання ЗСУ в це місто-фортецю.

Нещодавно українські прикордонники показали "дорогу життя" в Бахмут. Через погоду дорога перетворилася на болото, в якому застряє техніка.

Як повідомляли американські аналітики, окупанти продовжують безуспішні спроби взяти під контроль Бахмут. Однак поки що наступальні дії ворога закінчуються провалами. 

Вас також можуть зацікавити новини: