Росіяни ліплять флотські гармати на радянські тягачі 69 - го року / фото t.me/zloyodessit

Російські війська відчувають нестачу вогневого потенціалу та уражаючих засобів.

Такого висновку дійшов військово-політичний експерт Олександр Коваленко, коментуючи те що, росіяни встановлюють флотські гармати 2М-3М на радянські тягачі АТС-59Г зразка 1969-го року.

"Поява 2М-3М на радянських тягачах АТС-59Г зразка 1969-го року говорить про пошук росіянами якоїсь альтернативи МТ-ЛБ. І в цілому, альтернатива хоч і стара, але доречна. Вантажопідйомність у 3 тонни та стабільність самого тягача дозволяють безпечніше застосовувати шпаківню 2М-3М. З іншого боку, тягач менш мобільний та споживає більше палива ніж МТ-ЛБ. Тобто, не маючи повноцінного рішення, вони намагаються пристосуватися до обмежених можливостей, обумовлених відсутністю технічних рішень задумів їхнього похмурого "генія", - зазначив експерт.

Відео дня

Коваленко впевнений, що такі дикі експерименти - свідчення того, що росіянам не вистачає вогневого потенціалу та уражаючих засобів, особливо проти повітряних цілей.

"Експерименти" РФ з технікою і зброєю - що повідомлялося

УНІАН писав, як російські військові встановлюють флотські гармати 2М-3М на радянські тягачі АТС-59Г зразка 1969-го року, які вироблялися до 1980-го.

До цього в мережі показали перероблений російський танк Т-90М "Прорив", При чому, чергове свідчення ідіотизму окупаційних військ РФ злили російські воєнкори.