Губернатор Бєлгородської області заявив про обстріл: є жертва і постраждалі

В'ячеслав Гладков повідомив, що нібито над Бєлгородським районом збито вісім повітряних цілей.

Губернатор Бєлгородської області Росії В'ячеслав Гладков вранці 14 березня заявив про атаку на місто. Щонайменше одна людина загинула, а ще кілька дістали поранення.

"За попередніми даними, внаслідок прильоту в легковий автомобіль загинув водій. Також на лінію швидкої допомоги надійшло звернення про двох постраждалих жінок та одного чоловіка. Бригади швидкої допомоги виїхали на місце", - повідомив Гладков у Telegram-каналі.

За його словами, у Бєлгороді зафіксовано пошкодження у двох приватних домоволодіннях, а в закладі охорони здоров'я пробито покрівлю та пошкоджено п'ятий і шостий поверхи будівлі.

Крім того, Гладков зазначив, що над Бєлгородом і Бєлгородським районом "спрацювала система ППО, збито вісім повітряних цілей на підльоті до міста".

Варто зазначити, що з боку Бєлгородської області постійно обстрілюється територія України.

Рейд добровольців у РФ - головні новини

Вранці 12 березня загони російських добровольців із "Легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" і "Сибірського батальйону" зайшли до Курської та Бєлгородської областей. Бійці на певний час змогли взяти під свій контроль селище Теткіно в Курській області та хутір Лозова Рудка в Бєлгородській області.

Свій рейд добровольці пояснили бажанням "взяти участь у виборах" президента РФ, які відбудуться найближчими днями. Також вони анонсують "марш на Москву".

Вас також можуть зацікавити новини: