Кількість постраждалих внаслідок удару по багатоповерхівці в Запоріжжі знову зросла

оновлено

Наразі тривають аварійно-рятувальні роботи.

Вдень в середу, 22 березня, російські загарбники атакували Запоріжжя з реактивних систем залпового вогню, влучивши між двома багатоповерхівками. 

На цю мить вже відомо, що внаслідок удару постраждали 32 людини, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"На даний час внаслідок влучання ворожої ракети між двома дев'ятиповерхівками постраждало 32 особи: госпіталізовані 27, з них 3 дітей. 5 людям надана допомога на місці. Одна особа загинула", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, наразі тривають аварійно-рятувальні роботи. В ДСНС показали відео з кадрами порятунку мешканців зруйнованого будинку.

Попередньо було відомо, що у лікарнях перебувають 25 людей. Зокрема, троє у важкому стані, ще троє (зокрема, двоє дітей – 7 та 9 років) у легкому, ще 19 – в середньому. Також сповіщалося про одного загиблого. Крім цього, рятувальники ДСНС змогли врятувати з постраждалого будинку тварину – мопса.

Удар по Запоріжжю 22 березня - що відомо 

22 березня, росіяни вкотре завдали ракетного удару по Запоріжжю. Загалом вони випустили 6 ракет, одна з яких влучила між двома житловими будинками.

Речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат повідомив, що удари по Запоріжжю ймовірно були завдані з реактивних систем залпового вогню, можливо "Торнадо-С".

Вас також можуть зацікавити новини: