Cтаромайорське звільнили / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Село Старомайорське, яке знаходиться у Донецькій області, звільнено від російських загарбників.

Про це розповіли українські воїни у відео, яке опублікував президент Володимир Зеленський у четвер увечері, 27 липня. "35 бригада, а також батальйон… тероборони "Арій", виконуючи завдання, звільнили село Старомайорське", - розповіли наші захисники.

Український лідер емоційно підписав відеоролик: "Наш південь! Наші хлопці! Слава Україні!".

"Я дякую всім, хто бʼється заради України! Дякую за звільнення Старомайорського. Хлопці, іще раз вас вітаю", - додав президент у вечірньому зверненні.

Цю інформацію підтвердила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

"Старомайорське Донецької області - звільнили. Зараз наші оборонці продовжують зачищати  населений пункт", - написала вона.

 

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко вже прокоментував успіх на фронті. "На крок ближче до прориву основної лінії оборони. Слава нації!", - написав експерт у Telegram.

Війна в Україні з РФ - які новини варто знати зараз

Росіяни захопили Старомайорське після того, як здійснили повномасштабне вторгнення в нашу країну. Цей населений пункт знаходиться на адмінкордоні Донецької та Запорізької областей.

У середині липня повідомлялося, що українські воїни зайшли у село, й там відбувалися вуличні бої. 26 числа бійці Сил спеціальних операцій Збройних сил України проводили зачистку Старомайорського, був бій з російськими десантниками. Супротивники програли й здалися у полон.

Вас також можуть зацікавити новини: