У Криму повідомляють про вибухи / фото ua.depositphotos.com

У ніч на п'ятницю, 25 серпня, в окупованому Криму чути звуки вибухів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

За їхніми даними, вибухи пролунали в Сімферополі. Голосно в Гвардійському, в районі мису Меганом і біля мису Тарханкут. У мережі публікують відео, на яких можна почути характерний для безпілотних літальних апаратів звук.

Гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Розвожаєв заявив, що, за попередніми даними, в районі мису Херсонес знищили кілька дронів. "Екстрені служби не фіксують жодних пошкоджень цивільної інфраструктури. Зараз у місті тихо. Але всі сили і служби знаходяться в стані бойової готовності", - написав він.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 05:15: У Міноборони РФ заявили, що російська протиповітряна оборона виявила в небі 42 безпілотні літальні апарати.

"В результаті вогневого впливу над територією Республіки Крим дев'ять БПЛА знищено, 33 пригнічені засобами РЕБ і зазнали аварії, не досягнувши мети", - заявили окупанти.

Оновлено о 04:55: Гучний гуркіт і вибух чули в районі села Красновка Сімферопольського району. Повідомляється, що неподалік є військові частини РФ.

Оновлено о 04:33: Над селом Берегове з 2:00 до 3:10 пролетіло щонайменше 17 БПЛА, пише Кримський вітер.

Оновлено о 04:20: У районі від Сімферополя до Перевального були чутні звуки вибухів. Також голосно на Тарханкуті. Місцеві заявляють про велику кількість дронів у небі цієї ночі. 

Вибухи в Криму

Нагадаємо, ввечері місцеві заявили, що над Севастополем прозвучала ціла серія потужних вибухів. Окупаційна влада пояснила це навчальними стрільбами.

Вас також можуть зацікавити новини: