Кримський міст повторно атакували / фото t.me/vanek_nikolaev

Близько 15:10 у суботу, 12 серпня, Кримський міст повторно атакували. Telegram-канали пишуть, що пролунало не менше восьми вибухів в районі мосту.

Оновлено 18:00. У російському Telegram-каналі інформаційного центру автомобільними дорогами повідомляється, що після атак в'їзд на Кримський міст з боку півострова очікують понад 700 автомобілів, з боку Кубані - понад 560.

Оновлено 16:13. Російський Telegram-канал щодо ситуації на мосту повідомив, що рух автотранспорту Кримським мостом відновлено.

Оновлено 15:54. У Міноборони РФ підтвердили повторну атаку на Кримський міст, заявивши при цьому про збиття ракети:

"Київським режимом було здійснено нову спробу завдання терористичного удару по Кримському мосту переробленою в ударний варіант зенітною керованою ракетою С-200. Російськими засобами ППО українська ракета була виявлена та збита у повітрі. Руйнувань та постраждалих немає".

До цього про збиття ще однієї ракети над Керченською протокою відрапортувала окупаційна влада півострова.

"Ще одна ракета противника збита над Керченською протокою. Спасибі нашим військам протиповітряної оборони за високий професіоналізм і пильність", - заявив місцевий "губернатор" Сергій Аксьонов.

До цього повідомлялося, що рух Кримським мостом був знову перекритий після першої атаки і, імовірно, через загрозу ракетного удару.

"Усіх, хто перебуває на мосту і у зоні огляду, просять зберігати спокій і слідувати вказівкам співробітників транспортної безпеки", - повідомляли росЗМІ.

Кримський міст повторно атакували / фото "Кримський вітер"
Кримський міст повторно атакували / фото "Кримський вітер"

Атака на Кримський міст 12 серпня - що повідомлялося

Як писав УНІАН, вдень 12 серпня на побудованому окупантами Кримському мосту пролунали вибухи.

Telegram-канали повідомили, що рух автотранспорту Кримським мостом було тимчасово перекрито. При цьому з'явилася інформація про можливе серйозне пошкодження моста.

Вас також можуть зацікавити новини: