Полковник запасу ЗСУ назвав дві наступні цілі після Кримського мосту (відео)

Він наголосив, що потрібно ще добити Кримський залізничний міст.

За ударами по Кримському мосту будуть нові операції українських Сил оборони. Є ще кілька мостів-цілей для ЗСУ, по яких ворог перекидає озброєння і техніку для своєї армії.

Які наступні мости можуть бути атаковані, на YouTube-каналі "Ранок лютого" пояснив полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

"Найближчим часом, якщо виходити з такої військової науки, ми повинні вдарити ще по двох мостах. Тобто відмінусувати Чонгарський, добити його врешті-решт. І знищити Таганрозький міст, це на території Ростовської області, через нього йде 2/3 саме військової продукції", - заявив він.

За словами Світана, 30% йшло саме через Кримський міст: вони там розділяються 20% - залізничним, а 10% - автомобільним шляхом.

"Ось цей автомобільний шлях повністю відминусували росіяни. Зараз запустять по гілці, що залишилася, найімовірніше, реверсний рух. Ну, будемо дивитися, як вони це робитимуть", - каже полковник запасу ЗСУ.

Крім того, каже Світан, найближчим часом потрібно добити залізничний Кримський міст.

Атака на Кримський міст 17.07.2023

У ніч на 17 липня 2023 року поблизу Кримського мосту пролунали вибухи. Пізніше окупанти почнуть тиражувати фото і відео, на яких видно, що один проліт моста впав, інший - пошкоджений.

Низка українських ЗМІ з посиланням на джерела повідомила, що нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ і ВМС. Ні Служба безпеки, ні Військово-морські сили офіційно не підтвердили свою причетність до пошкодження Кримського мосту.

У Росії традиційно в атаці на Кримський міст звинуватили Україну і назвали удар по спорудженню "терактом".

Вас також можуть зацікавити новини: