Росія відмовилася від масованих атак, вважає експерт / скріншот

Масовані ракетні удари Росії могли залишитися у минулому. Судячи з усього, РФ відмовилася від практики таких обстрілів, вирішивши завдавати точкових ударів по окремих об'єктах в Україні.

Таку думку висловив військовий аналітик, майор запасу ЗСУ і ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, зазначивши, що у росіян залишилися ще сотні ракет, передає 24 канал.

"Швидше за все, обстріли будуть точковими. Якщо ми говоримо про далекобійні ракети, то росіяни будуть вибирати певний об'єкт і направляти туди основний удар", - заявив він.

За його словами, у РФ є більше сотні "Іскандерів", Х-555, Х-101, а також "Калібри" і "Кинджали". Крім того, щомісяця російська промисловість може виробляти близько 50 ракет всіх типів. На думку експерта росіяни не припинять терор українців.

Росія змінила тактику обстрілів - що повідомлялося

Раніше в Силах оборони півдня заявляли, що масовані ракетні атаки Росії можуть залишитися в минулому, росіяни шукають нову тактику, більш "результативну" для них.

"Ми говоримо, що масовані ракетні атаки можуть залишитися в минулому, а зараз ворог знаходиться на етапі пошуку нової тактики. Тепер противник починає розподіляти за часом ракетні удари. Іноді це колаборація ударів з моря та повітря, а також невеликі партії Shahed", - зазначила Гуменюк.