РФ вдарила по Україні ракетами та дронами / скріншот

У Києві з-під завалів дістали вже дев’ять тіл загиблих унаслідок атаки російських окупантів, пошук триває. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер міста Віталій Кличко:

"Станом на 18:00 з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі врятували 8 постраждалих. Та дістали 9 тіл загиблих. Пошук людей під завалами триває".

Водночас Державна служба з надзвичайних ситуацій України повідомляє, що станом на 18:00 у Шевченківському районі ліквідовано пожежу у двох складських приміщеннях на загальній площі 2 тис. кв. м.

"Загалом внаслідок ворожих обстрілів столиці 9 людей загинуло та 24 - постраждало (з яких 8 осіб - врятовані з-під завалів). Роботи тривають. Інформація щодо потерпілих оновлюється", - йдеться у повідомленні.

Масований удар РФ 29 грудня

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти 29 грудня запустили по Україні 158 повітряних цілей. Українським силам протиповітряної оборони вдалося збити 87 крилатих ракет Х-101, Х-555, Х-55, а також 27 ударних безпілотників Shahed-136/131.

У різних містах України внаслідок атаки є загиблі та поранені цивільні. Зокрема, у Києві раніше повідомлялося про п’ять загиблих та 30 постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: