Безлер розмріявся про розстріл Шойгу / УНІАН

Екс-ватажок "ДНР", офіцер російського ГРУ Ігор Безлер розлютився через безлад в російському командуванні та небоєздатність підрозділів "другої армії світу".

Головне упраління розвідки перехопило одну з розмов окупанта, у якому той мріє про розстріл міністра оборони РФ Сергія Шойгу та глави Генштабу Валерія Герасимова.

Під час розмови зі кадровим ФСБшником на ім'я Андрій Безлер заявив, що військове керівництво РФ винне за небоєздатність армії.

"Спочатку потрібно розстріляти Шойгу, за ним Герасимова, бл*дь, потім половину вашого ФСБ, нах*й, повісити, ось тоді почнемо воювати... Для наших довбо**бів з Міністерства оборони будь-яка видумка укр*в - вища математика. Вони ж тупі, бл*дь, олені. Ось, Герасимови й інша шло*бень такі ж тупі. Наш президент, йоршик з вусами П*ськов (речник Путіна Дмитро Пєсков - УНІАН), бл*дь, такий же дебіл, бл*дь, як Медведєв. В нас керівництво - дебіли, бл*дь", - заявив Безлер.

Хто такий Ігор Безлер

У червні 2014 року у місті Горлівка на Донеччині Безлер очолив угруповання бойовиків. За даними СБУ, було встановлено, що разом зі своїми спільниками він організував та керував викраденням і катуванням місцевого підприємця. Після цього зловмисник вчинив умисне вбивство потерпілого.

Крім того, у липні 2014 року він організував викрадення рядового одного з батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення. За наказом ватажка угруповання бойовики катували та вбили незаконно затриманого чоловіка.

У жовтні минулого року прокуратура повідомила про підозру Ігорю Безлеру.

Вас також можуть зацікавити новини: