Артилерист "Вовків Да Вінчі" заявив, що піхота РФ вже "бачила кров", вона розвивається / Колаж УНІАН, фото скріншот, фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Боєць відомого військового батальйону "Вовки Да Вінчі" з позивним "Бас" стверджує, що піхота РФ вже не така безпорадна: ті "окупанти-чмобіки", які викликали сміх в українців, встигли побачити кров. Наразі вони знають, що таке справжній бій, і знають, як слід діяти.   

За словами артилериста, Україна має зважати на відповідний "прогрес" ворога, не можна сприймати його легковажно.

"Уже навіть бомжі і зеки, які минулого року були якісь там "чмобіки", тепер вишколені бійці, які побачили крові, що таке справжній бій і як себе в ньому вести", - заявив він в інтерв'ю ТСН

Відео дня

Раніше Росія нагрібала для штурмів розхідний матеріал з колоній, тому про певну деградацію можна було казати. Але тепер ці "горе-бійці" виросли. Навіть якщо у боях зі 100 окупантів вижило, умовно, 12 - це фахівці, акцентував "Бас". 

І одна з головних небезпек полягає у тому, що такі військові не просто знають, як воювати. Вони здатні тренувати наступних "чмобіків", які збере до лав армії Росія. 

Також військовий звернув увагу на успіх "військових рейок", які змусила працювати на себе Росія. Наразі вона виробляє зброю сама, щось необхідне купляє в Ірану, Північної Кореї, через Китай. Очевидно, що окупанти "технологічно розвиваються". Це розуміє не тільки він, але і інші військові, вказав "Бас". "Запитайте будь-якого військового, всі скажуть, наскільки вони просунулися у тих самих безпілотниках", - заявив "Вовк Да Вінчі". 

Окупанти задіяли в Україні "режим бульдозера"

7 січня начальник штабу артилерії 4-ї бригади "Рубіж" Денис Нагорний прокоментував оперативну ситуацію на Бахмутському напрямку. За його словами, ворог там задіяв так званий "режим бульдозера". Мається на увазі, що РФ почала активніше використовувати у боях авіацію та артилерію. Масовані удари застосовують по українських містах. Таким чином ворог хоче стерти з лиця землі абсолютно все, як сталося з Бахмутом. 

Вас також можуть зацікавити новини: