Не вистачає 4-х сантиметрів кістки: журналіст показала фото звільненого з полону "азовця"

Лікування і реабілітація будуть довготривалими.

Журналістка Віолетта Кіртока показала кадри захисника Маріуполя Михайла Діанова, якого звільнили 21 вересня з полону.

Відповідний допис розміщений у Facebook.

"Ціна полону. І яскравий доказ "гуманності" наших ворогів. Рука Михайла Діанова, захисника "Азовсталі", якого звільнили 21 вересня після чотирьох місяців полону. Поранена рука не те що не зрослася. В ній не вистачає 4-х сантиметрів кістки. Лікування і поновлення явно розтягнеться надовго", - пише журналістка.

Також Віолетта Кіртока додала серед знімків реквізити картки сестри Михайла.

"Що пережили ці незламні люди….Тепер їм потрібна наша допомога. Різна. Грошова. Моральна. Соціальна. Медична. Серед знімків - реквізити картки сестри Михайла", - йдеться у дописі.

Як повідомляв УНІАН, Україна повернула з ворожого полону 215 захисників. Обміняти вдалося 124 офіцера і п'ятьох найбільш відомих командирів - Героя України Дениса Прокопенка "Редіса" з "Азова", Сергія Волинського "Волина" з 36-ї бригади морської піхоти, Святослава Паламаря ("Азов"), Олега Хоменка ("Азов"), Дениса Шлегу з Нацгвардії України, Героя України Євгена Бову.

Україна обміняла 200 наших героїв на Віктора Медведчука, який вже дав всі можливі свідчення слідству. А 5 командирів - на 55 полонених окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: