В "Атеш" повідомили про ліквідацію "передвиборчого штабу" путінської "Єдиної Росії" в Новій Каховці / фото t.me/atesh_ua

У тимчасово окупованому росіянами місті Нова Каховка Херсонської області партизан у вівторок, 29 серпня, підірвав так званий "передвиборчий штаб" путінської партії "Єдина Росія".

Партизанський рух "Атеш" в Telegram стверджує, що "лігво путіністів", розташоване за адресою вул. Першотравнева, 14, вчора о 21:00 підірвав їхній агент. За відомостями партизанів, ліквідовані троє російських військових, які відповідали за охорону "передвиборчого штабу".

"...агент руху "Атеш" підірвав передвиборчий штаб "Єдиної Росії" в Новій Каховці... Також було знищено трьох військовослужбовців ЗС РФ, які відповідали за охорону цього об'єкта. В результаті пожежі, що виникла внаслідок підриву, згоріла вся документація, яку окупанти завезли до "виборів"...", - наголошується в повідомленні.

Відео дня

Важливі новини України про війну - що сьогодні потрібно знати

Противники захопили Нову Каховку на початку повномасштабного вторгнення в Україну - 24 лютого 2022 року. Супротивник використовує місто як логістичний центр і тилову базу.

Варто зазначити, що частина Херсонської області захоплена, але не підкорена окупантами - там активно діють партизани. Зокрема, повідомлялося, що учасники руху опору ліквідували ворогів, які знущалися з мирних людей.

Довідка УНІАН. Російська Центральна виборча комісія на 10 вересня призначила псевдовибори на тимчасово окупованих територіях України - на частині Херсонської та Запорізької областей та у так званих "ЛНР" і "ДНР".

10 числа в РФ хочуть провести вибори різного рівня, в тому числі "глав" ряду "регіонів" і так званих "депутатів законодавчих органів державної влади" в частині "суб'єктів" і довибори депутатів Держдуми.

Вас також можуть зацікавити новини: