Українська авіація завдала п'ять ударів по росіянах / фото REUTERS

Протягом поточної доби українська авіація завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ.

Як повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, підрозділи ракетних військ та артилерії водночас вразили 7 пунктів управління, 10 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та боєприпасів росіян.

Також повідомляється, що протягом доби війська РФ завдали п'ять авіаційних ударів та здійснили понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Відео дня

"Зберігається загроза нанесення ворогом ударів з використанням ракет і ударних БПЛА по об'єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України", – попередили в Генштабі.

Втрати Росії в Україні

Нагадавши, втрати Росії в Україні перевищили позначку 94 тисячі чоловік особового складу. За добу бійці ЗСУ ліквідували 380 супротивників. Вони також знищили понад 20 одиниць різноманітної ворожої техніки, повідомив Генштаб ЗСУ.

Також Росія втратила: танків — 2942, бойових броньованих машин — 5920, артилерійських систем — 1928, РСЗВ — 397, засобів ППО — 211, літаків — 281, вертольотів — 264.

Вас також можуть зацікавити новини: