Супротивники за добу завдали 11 ударів по місту Авдіївка / фото ua.depositphotos.com

На Донеччині під удар російських окупантів протягом доби потрапили вісім населених пунктів - пошкоджено 11 житлових будинків і магазин, є поранені мирні жителі.

Окупанти били з авіації, реактивних систем залпового вогню "Град", артилерії, мінометів і танків, про це повідомили у Головному управлінні поліції Донецької області.

Ворог атакував міста Авдіївка, Бахмут, Гірник, Курахове, смт Велика Новосілка, села Бердичі, Кам’янка, Дружба.

Відео дня

"Зафіксовано авіаудар по селу Кам’янка. Інформація щодо жертв та пошкоджень не надходила. Найбільше ударів - 11 - витримала Авдіївка. Рашисти били по місту з "Градів" та артилерії, влучили в багатоквартирний будинок, травмувалася людина. Внаслідок артилерійських обстрілів маємо поранених у Бахмуті", - інформує поліція.

Протягом доби поліція Донеччини задокументувала 22 російських обстріли.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

dn.npu.gov.ua

Ситуація в Донецькій області зараз - що треба знати

Як повідомляв УНІАН, голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко сьогодні, 10 грудня, повідомив, що за минулу добу в області внаслідок обстрілів окупантів поранень зазнали четверо цивільних: 2 у Бахмуті, 1 в Авдіївці та 1 у Костянтинівці.

8 грудня чиновник повідомляв, що за добу в регіоні через ворожі обстріли загинуло 9 цивільних.

Також Кириленко поділився, що з початку повномасштабного вторгнення Росії у Донецькій області окупанти вбили 1 тис. 251 цивільного, ще 2 тис. 715 дістали поранень. Це дані без урахування жертв у Маріуполі і Волновасі, точну кількість яких наразі неможливо встановити.

Вас також можуть зацікавити новини: