РФ постійно атакує Харків / фото t.me/pgo_gov_ua

Ситуація у Харкові та області складна, там РФ регулярно завдає ударів, унаслідок чого зруйновано багато житлових будинків та є жертви серед мирного населення.

Онлайн-трансляція подій у Харкові та області 12 травня на тлі повномасштабного вторгнення РФ:

21:08 Російські військові близько 10:00 ранку завдали ракетного удару по території Харківського аеропорту, внаслідок якого стався вибух, - повідомила прокуратура Харківської області. На оперативних фото видно залишки ракети на землі. Кримінальне провадження відкрили за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Відео дня

20:41 Українські військові відтіснили окупантів у Харківській області до кордону з РФ – дані британської розвідки.

20:03 Як "KRAKEN" Питомник звільняв.

19:04 Хлопців у місті поставили дуже багато блоків! Будьте уважні та дотримуйтесь швидкісного режиму.

18:56 Генштаб ЗСУ, 18:00, 12 травня ▪️Ворог намагається продовжувати повномасштабну збройну агресію проти України та не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. ▪️На Харківському напрямку основні зусилля ворога зосереджувалися на недопущенні просування наших військ та звільнення тимчасово зайнятих російськими окупантами територій. Протягом доби противник обстрілював позиції наших військ у районах населених пунктів Розплідник та Російські Тишки.

18:38 За матеріалами СБУ заочно повідомлено про підозру у державній зраді голові Вовчанського районного суду Харківської області. Очільницю суду підозрюють у співпраці з російськими окупаційними силами. Вона намагалась утворити незаконний орган окупаційної судової влади рф та схиляла інших посадовців співпрацювати з представниками окупаційної адміністрації.

18:36 Досі працює тривога. У Харкові ситуація спокійна, в області чути вибухи. До закінчення тривоги залишайтеся в укриттях. Обстановка по областях. На жаль, у Кременчуці з НПЗ прилетіло від 8 до 12 ракет, а в Одесі працює ППО.

17:17 На Харківському напрямку окупанти намагаються не допустити просування ЗСУ до державного кордону, - речник Міноборони Олександр Мотузяник

17:07 У тимчасово окупованій Борівській громаді деякі поліцейські, нині звільнені з посад, співпрацюють з російськими окупантами "Погодились вони співпрацювати за власним бажанням чи під примусом і тортурами, з’ясує слідство", — повідомляє селищна рада.

16:39 ХОЧЕШ ДОПОМОГТИ ХАРКОВУ ТА ЗРОБИТИ ДОБРЕ ДІЛО? Подаруй піцу нашим військовим, рятівникам, лікарям чи простим харків’янам, які живуть в метро і бомбосховищах. Підвішена піца — це коли ви сплачуєте вартість піци, але не забираєте її, а залишаєте для когось. Тобто це можливість оплатити піцу для тих, хто цього потребує. Італійський ресторан OTTANTOTTO доставляє підвішені піци по всьому Харкову в режимі воєнного часу та допомагає дарувати радість тим, хто залишився у місті. Також, можна замовити піцу і шаурму для себе, з доставкою додому.

15:16 Терехов про роботу Обленерго, багато хто нам скаржився на відсутність світла, це не в компетенції міського голови по суті обленерго приватна структура, яка, на жаль, в умовах війни проявила себе не дуже ефективно.

13:17 Окупанти обстріляли сьогодні Дергачі з "Урагану". Є загиблі та поранені.

12:54 У Харкові розробляють новий генеральний план міста та планують будівництво нових мікрорайонів, заявив мер міста Ігор Терехов. За його словами, є інвестори, які вже готові вкладати гроші у відновлення комунікацій, транспорту, доріг і житла.

12:34 Одна людина загинула і ще троє поранені в результаті обстрілу російськими військовими села Дергачі в Харківській області – голова обласної адміністрації Олег Синегубов.

11:35 Евакуація з Харкова: як виїхати з міста 12 травня.

11:24 Четверо мирних жителів села Степанки були вбиті пострілом російського танка. За словами очевидців, вранці 27 березня російський танк виїхав на околицю села Вільхівка і зробив кілька пострілів у бік села Степанки, внаслідок чого один зі снарядів потрапив у житловий особняк.

10:03 Актуальне зведення втрат окупантів.

09:25 Харківщина: окупанти обстріляли трактор, який працював у полі. В результаті авіанальоту у Валківському районі 26-річний водій сільгосптехніки отримав тяжке поранення.

09:09 Адреси центрів видачі продуктових наборів у Харкові 12 травня:

01:47 На Харківщині окупанти обстрілюють сільгосптехніку, яка працює на полях. Ворожий літак випустив ракету по трактору, який працював у полі. Обстріл стався поблизу селища Новий Мерчик у Валківському районі.

фото Нацполіції

00:56 На Харківщині окупанти знищили склад сільгосппродукції.

Вас також можуть зацікавити новини: