Звільнення Криму: у Зеленського розповіли про можливу пропозицію Росії

Якщо РФ відмовиться від пропозиції Києва, то українські воїни продовжуватимуть силою звільняти Крим, зазначила постійний представник президента.

Коли Збройні сили України будуть на адміністративному кордоні з Кримом чи зайдуть, наприклад, у Красноперекопськ, українська влада може зробити РФ пропозицію щодо звільнення півострова.

Влада нашої держави може запропонувати супротивнику поговорити про те, як він покидатиме півострів, розповіла постійний представник президента Володимира Зеленського в Криму Таміла Ташева в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Окей, давайте поговоримо, як ви з Криму виходитимете. Ви все одно звідси підете, тому що ми вам вже руйнуємо ланцюги постачання, загнали вас у кут. Будь-які війни завершуються все одно якимось переговорним процесом…", - сказала співбесідниця.

Ташева додала, що якщо ворог не піде на це, то Київ продовжить звільняти територію військовим шляхом.

Важливі новини Криму - зараз це варто знати

Українська сторона вирішила силою звільняти свої землі, зокрема, Крим. В Криму загарбники вже активно готуються оборонятися. Стало відомо, що вороги вже займаються зводенням фортифікаційних споруд та змушують людей безплатно копати окопи.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов повідомив, що влада нашої держави планує зробити 12 кроків для деокупації півострова.

Вас також можуть зацікавити новини: