Партизани підірвали авто ФСБшників біля мелітопольської "обителі розпусти", дізналися журналісти / фото kubnews.ru

У захопленому російськими окупантами Мелітополі Запорізької області партизани підірвали співробітників Федеральної служби безпеки РФ біля "обителі розпусти".

У понеділок увечері, 29 серпня, партизани біля готелю "Цитадель" підірвали ФСБшників, повідомляє в Telegram "Риа-Мелитополь".

За його даними, співробітники російської спецслужби зазвичай розважалися в цьому готелі з місцевими дівчатами легкої поведінки.

Відео дня

"Вчора ввечері в Мелітополі прогриміло два потужних вибуха у південній частині міста. Цього разу партизани ліквідували лігво розпусти... на момент вибуху біля готелю було близько п'яти машин ФСБшників", – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти рано вранці 24 лютого здійснили повномасштабне вторгнення в Україну. Ворогам, зокрема, вдалося захопити Мелітополь. 

Проти загарбників активно борються партизани, в місті не раз лунали вибухи. Зокрема, 25 серпня у Мелітопольському районі вночі партизани підірвали штаб супротивників, в якому вони готувалися до "референдуму" про приєднання до РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: