Кількість жертв кривавого обстрілу багатоповерхівок в Слов’янську знову зросла / скриншот

З-під завалів п’ятиповерхівки, яку російські окупанти атакували 14 квітня, вилучили тіло загиблої жінки. Загальна кількість жертв кривавого обстрілу міста на Донеччині зросла до 13, повідомляє ДСНС. 

"Станом на 16:00 16 квітня на місці завалу вилучено тіло загиблої жінки. Наразі проведено розбір 153 т зруйнованих будівельних конструкцій, роботи тривають. Загалом на місці події було вилучено з-під завалів тіла 7 людей, 2 людей вдалося врятувати. … Всього внаслідок обстрілу м. Слов’янськ, який відбувся 14 квітня, постраждало 35 осіб, в тому числі 13 людей загинуло, 22 отримали поранення", – сповістили рятувальники.

Зазначається, що, за інформацією від Національної поліції, під завалом можливе перебування ще 2 осіб.

Раніше сьогодні з-під завалів на місці російського удару вилучили тіло загиблого чоловіка. Відтак, кількість жертв зросла до 12. 

Російський удар по Слов'янську - сьогодні це варто знати

В п’ятницю, 14 квітня, російські окупанти обстріляли Слов‘янськ у Донецькій області ракетами С-300. Шість з них потрапили по житлових будинках, ще одна – впала на території парку. 

Загарбники влучили у три п’ятиповерхівки, одна з них частково зруйнована після обстрілу. Як у вечірньому зверненні сповістив президент України Володимир Зеленський, загалом пошкоджені та зруйновані внаслідок обстрілу 50 будинків.

Вас також можуть зацікавити новини: