Ворог накрив низку громад Сумської області / фото Дмитро Живицький

Упродовж дня російські окупанти обстріляли шість громад Сумської області.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація. Зазначається, що протягом дня росіяни здійснили обстріли території шести громад Сумщини: Есманської, Зноб-Новгородської, Краснопільської, Білопільської, Новослобідської, Середино-Будської.

"Зноб-Новгородська громада: росіяни гатили з мінометів - 10 прильотів. Есманьська громада: здійснено мінометний обстріл - 4 прильоти. Краснопільська громада: 7 мін ворог скинув на територію громади. Білопільська: здійснено гранатометний обстріл з АГС (29 пострілів) та артилерійський обстріл з САУ (5 прильотів). Новослобідська громада: був мінометний обстріл - 2 прильоти. Середино-Будська громада: по околиці м. Середина-Буда зафіксовано мінометний обстріл - 2 прильоти", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

В ОВА зазначили, що унаслідок обстрілів минулося без втрат та руйнувань.

Ситуація в Сумській області під час війни з Росією - зараз це треба знати

Росіяни постійно обстрілюють територію Сумської області з різного озброєння, у тому числі з самохідних артилерійських установок та мінометів. Вороги також атакували регіон з неба.

Зокрема, 24 березня стало відомо, що російські винищувачі Су-35 у ніч на 24 березня випустили по регіону 11 керованих авіабомб та одну ракету Х-31П, загинули дві особи, а 10 - поранено.

Вас також можуть зацікавити новини: