Вороги у Запорізькій області за добу багато разів обстріляли українських воїнів / фото t.me/V_Zelenskiy_official

За минулу добу, 4 березня, російські загарбники понад 100 разів обстріляли позиції захисників України у Запорізької області.

Про це йдеться у повідомленні Запорізької обласної військової адміністрації у Telegram. "Протягом минулої доби ворог здійснив 104 обстріли позицій українських захисників, застосовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію", - йдеться у повідомленні.

Також, за повідомленням Головного управління Національної поліції у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Мар'ївка, Успенівка, Щербаки, Гуляйполе, Темирівка, Білогір'я, Мала Токмачка, Малинівка, Приморське, Оріхів, Залізничне, Новоданилівка, Ольгівське, Новоандріївка, Чарівне, Гуляйпільське, Червоне, Омельник, Щербаки, Кам'янське, Степове.

Відео дня

Крім того, надійшло 46 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів.

Ситуація на фронті в Україні - що сьогодні треба знати

Генштаб Збройних сил України вранці 5 березня повідомив, що росіяни зосереджують основні зусилля на тому, щоб наступати на низці напрямків - Авдіївському, Куп’янському, Бахмутському, Шахтарському та Лиманському. Наші воїни на цих напрямках упродовж минулої доби відбили понад 130 ворожих атак.

Варто зазначити, що супротивники в Україні зазнають величезних втрат. Загальні втрати РФ в Україні вже становлять приблизно 153 120 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: