Армія РФ завдала ракетного удару по Кременчуку / фото poltava.to

Російські військові били ракетами по Кременчуку 24 квітня. В результаті загинула одна людина, а ще сім отримали поранення.

Про це повідомив голова Полтавської обласної Військової адміністрації Дмитро Лунін.

Він зазначив, що окупанти били по місцевій теплоелектроцентралі та нафтопереробному заводу. Всього в Кременчуцьку ТЕЦ та НПЗ потрапили дев'ять ракет.

Відео дня

"Є значні руйнування будівель, але всі пожежі локалізовані. Майже у всіх районах міста через обстріл ТЕЦ немає гарячої води", - зазначив Лунін.

При цьому він вказав, що в результаті ракетного удару одна людина загинула, а ще сім отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Як раніше повідомляв УНІАН, 24 лютого Росія вдерлася на територію України. Путін назвав війну з суверенною державою "спеціальною військовою операцією", покликаною нібито "демілітаризувати" і "денацифікувати" Україну.

При цьому російська армія бомбить не тільки військові об'єкти, а й цивільну інфраструктуру по всій Україні, через що масово гинуть люди. Окупантів не зупиняє навіть Великдень.

Так, за 24 квітня російські окупанти вдарили по об'єктах інфраструктури Полтавської області п'ятьма ракетами. Пізніше росіяни скинули ще чотири ракети.

Вас також можуть зацікавити новини: