Супротивник у Дніпропетровській області обстріляв житлові будинки / фото t.me/dnipropetrovskaODA

У Нікополі окупанти вдарили по житлових будинках, понівечили меблеве виробництво, транспортне підприємство, газогони та лінії електропередач.

Від вечора і до самого ранку було гучно у Нікопольському районі, про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Російські окупаційні війська обстріляли район 8 разів. Поцілили по 3 громадах - Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Били мирні міста та села РСЗВ та важкою артилерією", - написав він.

Відео дня

Резніченко зазначає, що у Нікополі снаряди зачепили кілька будинків - багатоповерхових та приватних, а також зруйнували меблеве виробництво, транспортне підприємство, газогони та лінії електропередач.

Ворог у Дніпропетровській області обстріляв житлові будинки / фото t.me/dnipropetrovskaODA

При цьому він додав, що у Нікопольській та Марганецькій громадах минулося без постраждалих.

Загарбники у Дніпропетровській області обстріляли житлові будинки / фото t.me/dnipropetrovskaODA

Резніченко повідомив, що у Мирівській громаді понівечені з півдесятка приватних будинків, господарські споруди, автівки та газогони. При цьому зазначив, що 9-річна дівчинка, яку напередодні увечері поранили окупанти , перебуває у лікарні під наглядом медиків.

"Загрози життю немає. Її стан лікарі оцінюють як середній. Дитина сильно налякана обстрілом і пораненням", - додав він.

Ситуація у Дніпропетровській області під час війни з РФ - це варто знати

Вороги вже не раз обстрілювали низку районів Дніпропетровської області з різного озброєння, є руйнування, жертви й постраждалі.

Зокрема, 5 листопада стало відомо, що вночі супротивники запустили випустили по Нікополю майже 40 снарядів з "Градів", виникли пожежі.

Учора внаслідок вечірніх обстрілів Дніпропетровської області поранено 9-річну дівчинку. Ворожий снаряд влучив у житловий будинок, дитина була госпіталізована.

Вас також можуть зацікавити новини: