Найбільше дісталося Нікополю / фото Telegram-канал Валентина Резніченко

Вночі російські окупанти знову атакували Дніпропетровську область. Рашисти випустили по Нікополю майже 40 снарядів з "Градів", зайнялися пожежі.

У своєму Telegram голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко написав, що військові з повітряного командування "Схід" знищили ще один ворожий "Шахед". Вони збили курсуючий боєприпас у Синельниківському районі.

За словами голови ОВА, по Нікопольщині росіяни гатили з "Градів" та важкої артилерії - стріляли з тимчасово окупованого Енергодару по Червоногригорівській, Марганецькій та Нікопольській громадах.

Відео дня
По Нікопольщині росіяни гатили з "Градів" / фото Telegram-канал Валентина Резніченко

"Найбільше дісталося Нікополю. На нічне місто ворог скерував майже 40 снарядів. Зайнялися дві пожежі. Вогнеборці полум’я уже утихомирили. Понівечені з півтора десятки багатоповерхових та приватних будинків, господарчі споруди та газопровід", - зазначив Резніченко.

Крім того, російські снаряди поцілили і по місцевому ліцею, промисловому та транспортному підприємствах - пошкоджені виробничі потужності та майно.

"На щастя, всюди минулося без загиблих та поранених", - додав очільник ОВА.

Атаки Дніпропетровської області: що відомо про ворожі удари

31 жовтня, під час масштабної ракетної атаки, Росія атакувала Дніпропетровську область. У Дніпрі та Павлограді були "прильоти" в енергетичні об'єкти.

У ніч на 1 листопада рашисти запустили по Нікополю 40 снарядів. Ворог понівечив 14 багатоповерхових та приватних будинків. А 3 листопада  РФ знову вдарила по інфраструктурі Дніпропетровщини, над областю за ніч збили 4 дрона-камікадзе.

Вас також можуть зацікавити новини: