У Херсоні "доброзичливці" злили російським окупантам дані активістів та військових

Ігор Колихаєв зазначив, що військові РФ ходять по домівках місцевих активістів та військових.

Російським військовим "злили" всю інформацію про активістів та військових в Херсоні. Окупанти вриваються в будинки та грабують їх.

Про це розповів мер тимчасово окупованого росіянами Херсона Ігор Колихаєв в інтерв'ю "Українській правді".

"Інформація умовно від родоводу дружини до прізвиська улюбленої собачки. Те ж саме стосується тероборони та херсонських учасників бойових дій, які були в Донецьку та Луганську, дані про те, де вони живуть та чим володіють", - розповів міський голова.

При цьому він вказав, що військові РФ ходять по домівках активістів та військових й просто грабують.

"Зараз повністю тут знаходиться Росгвардія, ФСБ, які "обробляють" активістів, "працюють" по Атовцях. Вони знають про всіх від початку до кінця. І тому я не можу зрозуміти, як саме знищувалися бази даних при відході з міста СБУ та поліції. Тобто можна показово спалювати особисті справи, але залишити у своїй серверні диски", - підсумував Колихаєв.

Як раніше повідомляв УНІАН, 24 лютого РФ почала повномасштабне вторгнення в незалежну Україну. Російські війська бомбили як військові об'єкти, так і житлову інфраструктуру, в результаті чого загинули сотні українців.

Попри запеклий опір, російські військові тимчасово окупували деякі населені пункти України, в тому числі й Херсон. Жителі міста не погодилися жити під російською окупацією, тому стали виходити на протести

При цьому в Генштабі заявили, що ФСБ Росії планує сформувати на тимчасово окупованих територіях Херсонської області окупаційні органи влади, які складатимуться із співробітників силових структур РФ.

У місті вже закінчуються продукти, виникають проблеми з ліками та пальним.

Вас також можуть зацікавити новини: