Окупанти обстріляли Харків: є постраждалі

Під ворожий обстріл потрапила Північна Салтівка.

Росіяни вчергове обстріляли Харків, постраждало троє цивільних.

Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація.

"Росіяни продовжують завдавати ударів по Харкову та області, зокрема по Північній Салтівці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілів постраждало троє цивільних.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що кількість загиблих в результаті обстрілів Північної Салтівки у Харкові зросла до 4, поранених - до 19.

"Є загиблі - четверо людей. Постраждалих - 19, з них 4 дитини. Медики надають всю необхідну допомогу. Дані щодо кількості постраждалих оновлюються", - зазначив він.

Окупанти влучали по дворах, вулицях - виключно цивільної інфраструктурі, де перебували лише мирні мешканці.

"Ворог свідомо тероризує цивільне населення. Закликаю усіх бути максимально обережними. Без нагальної потреби не виходити на вулиці. У разі сигналу тривогу - одразу йти до укриття", - наголосив голова ОВА.

Нагадаємо, що з початку війни Харківська область залишається однією з найбільш "гарячих". Окупаційні війська регулярно обстрілюють житлові квартали обласного центру, а також майже всіх населених пунктів.

Як повідомлялося, російські військові в понеділок, 27 червня, атакували селище Печеніги Харківської області, через яке проходив "зелений коридор" для мешканців окупованих районів. Є поранені.

Вас також можуть зацікавити новини: