Окупанти під час відступу на Херсонському напрямку підірвали три мости через Дніпро

На дамбі Каховської ГЕС частково зруйновані ділянки північної частини та шлюзові затвори.

На супутникових знімках, зроблених сьогодні, можна розгледіти нові значні пошкодження кількох мостів через Дніпро, а також частини греблі біля Нової Каховки.

Підриви всіх мостів були зроблені російськими окупантами в ході їхнього відступу з Херсона через Дніпро, пише видання Sky UK.

На супутникових фото Maxar видно пошкодження Антонівського залізничного та Антонівського автомобільного мостів, а також мосту на дамбі Каховської ГЕС.

На Новокаховоській греблі ділянки північної частини і шлюзові затвори були навмисно зруйновані окупантами. Гребля вже була пошкоджена в результаті обстрілів на початку цього місяця і тоді Росія звинуватила Україну, при цьому не надавши ніяких доказів на підтримку своїх тверджень.

© фото Maxar
© фото Maxar
© фото Maxar
© фото Maxar
© фото Maxar
© фото Maxar

Підрив мостів у Херсонській області: що відомо

Російський війська підірвали Антонівський міст: це було зроблено нібито під час відступу угруповання ЗС РФ. Обрушені два прольоти конструкції.

Також повідомлялося, що російські окупанти підірвали два мости на окупованій частині Херсонської області: йдеться про Дар'ївський і Тягинський Мости.

Вас також можуть зацікавити новини: