Паніка і стихійна втеча: РДК та російський легіон продовжують операцію під Бєлгородом

Бійці зауважили, що міф про "захищену та сильну" Росію вкотре зруйновано.

Легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус заявили про продовження "звільнення" Бєлгородської області РФ.

Як зазначається у заяві легіону, операція на території Росії триває. Є неабиякі успіхи. Окупанти в паніці.

"Легіон та РДК продовжують звільняти Бєлгородську область! Армія РФ нічого не змогла протиставити групі патріотів-добровольців, які взяли до рук зброю і не побоялися у відкриту піти проти режиму Москви за вільне майбутнє Росії", - йдеться у заяві.

Бійці зауважили, що їм вдалося вкотре зруйнувати міф про те, що росіяни у безпеці, а РФ сильна. Все це виявилося ілюзією, нав'язаною владою.

"Резервів у РФ для реагування на військові кризи немає - усі військовослужбовці мертві, поранені чи в Україні. РФ абсолютно не захищена. У Бєлгородській області паніка, частково йде організована евакуація, але переважно відбувається стихійна втеча", - йдеться у повідомленні.

Операція під Бєлгородом

Вчора збройні загони російських громадян-противників путінського режиму атакували прикордонний пункт "Грайворон" на кордоні Сумської та Бєлгородської областей. Їм вдалося просунутися вглиб російської території і підійти до райцентру Грайворон, по дорозі зайнявши невеликі села.

Паніка та тривога в регіоні триває й сьогодні. Стало відомо, що російський кордон в Бєлгородської області продовжують атакувати повстанці.

Тим часом губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомляє, що в цьому районі триває "зачистка території" силами військових.

Вас також можуть зацікавити новини: