Міський голова Мелітополя Іван Федоров заявляє, що за попередніми підрахунками, у Мелітополі "підсмажилося" близько 200 російських окупантів.

"Після вечірніх ударів по рашистських базах у Мелітополі надто багато 200-х і 300-х. Місцеві жителі повідомляють: за попередніми підрахунками, підсмажилося близько 200 окупантів. Поранених орків везуть одразу до лікарень Криму, адже в мелітопольських вже бракує місць", - зазначив мер у своєму Telegram-каналі.

Крім того, місцеві жителі повідомляють, що "швидкі" їдуть з різних частин Мелітополя - не лише зі східної, де пожежа, а і з південної сторони.

Відео дня

"Не всім оркам дорога до лікарень. Деякі "швидкі" завертають до моргу", - написав Федоров.

Удари по Мелітополю: що відомо

Раніше сьогодні, 10 грудня, Федоров повідомив, що у тимчасово окупованому Мелітополі пролунало понад 10 гучних вибухів.

Згодом він уточнив, що, за попередньою інформацією, горить будівля Мелітопольської християнської церкви, яку окупанти захопили кілька місяців тому і "перетворили на своє лігво для зборищ".

6 грудня у тимчасово окупованому Мелітополі підірвали місцевого колаборанта Миколу Волика, який до вторгнення був депутатом районної ради від "Опозиційної платформи - за життя". Повідомлялось, що потерпілого госпіталізували.

Вас також можуть зацікавити новини: