Окупант розповів, як його підрозділ потрапив у кільце / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Окупант розповів дружині, що його підрозділ знаходиться в оточенні ЗСУ. Українські захисники ліквідували багато людей з розвідувальної роти рашиста. Іншим ледь вдалося вийти з-під ударів.

Перехоплення розмови рашиста з дружиною опублікував прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України в офіційному Telegram-каналі.

"Ми в кільці, Люб. Нам п*зда скоро. Я просто подзвонив попрощатися, подзвонив. Нікому, чуєш? Нікому не кажи взагалі. Тут п*здець, коротше", — заявив окупант надломленим голосом.

Далі рашист повідомив, що з його розвідгрупи залишилося мало людей. Вцілілі ледве вийшли з-під ударів ВСУ. Судячи з голосу, окупант морально зломлений і готовий до смерті. Він прямо заявив у розмові: "Мені вже пох*ру на цей зв'язок. Нехай, на*уй, пеленгують, нехай сюди прилетить".

Найімовірніше, окупант знаходиться в районі Лиману. Саме там зараз розташовано російське угруповання, яке опинилося в оточенні.

Звільнення лиману: що відомо

  • Спікер Східного угруповання військ Сергій Череватий повідомив, що взяття Лиману в кільце знаходиться на завершальному етапі: "Під вогневим контролем Збройних сил України фактично всі підходи, логістичні шляхи противника якими він доставляв боєприпаси і живу силу".
  • Згідно з прогнозами аналітиків з американського Інституту вивчення війни, ЗСУ звільнять Лиман протягом наступних 72 годин, тобто до 4 жовтня. Українські захисники відрізали єдиний шлях відходу для росіян дорогою Кремінна-Торське.
  • У вечірньому зверненні 30 вересня президент України Володимир Зеленський теж відзначив успіхи ЗСУ на Сході, зокрема, біля Лиману. Він подякував воїнам за їхню роботу, але подробицями не поділився.

Вас також можуть зацікавити новини: