Стали відомі цікаві подробиці удару Росії по Києву / колаж УНІАН з фото КМВА та скріншоту

Мешканець одного з будинків у Святошинському районі Києва на ім'я Вадим розповів, що пережив під час потужного удару РФ по столиці.

За словами очевидця, він спочатку почув свист ракети, а потім пішов у коридор, повідомляє "Ми-Україна". "Між коридором і кімнатою у вікні побачив... хмару, клубочок вогню, який наближався просто в мою квартиру. Я вибіг через заднє вікно...", - поділився хлопець. Він додав, що потім бачив, як почали горіти машини.

За словами Вадима, в його житлі трохи тріснуло вікно - один шар із трьох, а надворі обгорів мопед.

У центрі уваги Київ, вибухи сьогодні були потужні

Росіяни у ніч на 21 березня запустили по Україні різні ракети, зокрема, зі стратегічних бомбардувальників Ту-95. Біля Києва та у самій столиці України пролунали низка вибухів.

Супротивники випустили 29 крилатих ракет та дві балістичні. Всі ворожі цілі були ліквідовані. У низці київських районів попадали уламки повітряних цілей супротивника, відомо про те, що є вибиті вікна, виникли пожежі, та постраждали 13 осіб. Зокрема, у Святошинському районі пошкоджено 9-поверхівку - уламки впали на 4-й поверх, унаслідок вибухової хвилі вибито вікна. Горіли машини, і пожежу вже ліквідували.

Вас також можуть зацікавити новини: