Представник чеченської діаспори жорстко відповів Кадирову на погрози на адресу України

Раніше глава Чечні озвучив чергову абсурдну заяву про Україну.

Представник чеченської діаспори, учасник АТО на Донбасі Адам Осмаєв жорстко відреагував на слова глави Чечні Рамзана Кадирова, який нещодавно пригрозив "забрати Київ" і назвав Україну "нашою територією".

На своїй сторінці в Facebook Осмаєв прямо вказав Кадирову, що шансів завоювати Україну у Росії немає.

"Гідні чеченці захищали й захищатимуть Україну від російської агресії! Ніякі орди орків і їх рабів - зрадників чеченського народу, нас не поставлять на коліна! Концерт у Кобзона вони отримають, а не Україну, інша Аллах", - написав він.

Днями скандальний глава Чечні заявив, що міг би приєднати Україну до Росії за дорученням президента РФ Володимира Путіна. "На моє глибоке переконання, якщо пан Зеленський і його команда так будуть себе вести, то Україну повинні приєднати до нашої країни... Українці - наш народ, це наша територія. Це моя думка", - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше спікер української делегації в Мінській ТКГ, позаштатний радник глави офісу президента Олексій Арестович зробив нову заяву на адресу Росії, розповівши, що їй загрожує в разі нового вторгнення в Україну. "Ну приходьте, вторгайтеся. Втопимо вас в крові, все ж дуже просто, ми їх просто втопимо в крові", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: