Пушилін і Пасічник нібито 20 лютого полетіли в Москву / фото з ресурсу бойовиків

Як повідомив засновник "Східної правозахисної групи" Павло Лисянський з посиланням на джерела, ватажки "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін і Леонід Пасічник 20 лютого полетіли до Москви.

Про це Лисянський повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"За інформацією джерел, Пасічник і Пушилін вчора були помічені в аеропорту Ростова-на-Дону, за попередньою інформацією, вони полетіли в Москву. З якою метою, я поки не знаю", - написав він.

Відео дня

Що відбувається на окупованому Донбасі 

17 лютого підконтрольні Росії окупанти на Донбасі різко наростили кількість обстрілів. Вже наступного дня, 18 лютого, в "ЛНР" і "ДНР" оголосили про евакуацію населення в Ростовську область нібито через підготовку Україною наступальної операції. 

Насправді - це провокація Кремля і привід для можливого вторгнення в Україну. У Міноборони України запевнили, що українські військові не планують жодних наступальних операцій на Донбасі.

Жителі, які залишили "ЛДНР", поскаржилися на погані умови, деяким не вистачило місць у наметових містечках і санаторіях. 

20 лютого глава Міноборони України Олексій Резніков повідомив, що деякі евакуйовані в РФ жителі ОРДЛО вирішили повернутися назад.

Вас також можуть зацікавити новини: