У Путіна тепер нова ціль щодо України / Скріншот

Ідеологам російської агресії дедалі важче шукати слова для того, щоб пояснити своєму населенню, що саме робиться командуванням РФ в Україні.

Про це в ефірі каналу FreeДом заявив Іван Варченко, експерт з питань безпеки.

"Звичайно, ми розуміємо, що вони думали, що 31-ої річниці незалежності України не буде", - зазначив він. Але російським окупантам не вдалося це зробити ні в перші дні, ні в перші місяці, ні за півроку.

Більш того, продовжив експерт, жодних виразних і зрозумілих для російського населення сигналів про те, що це буде зроблено не те, що в осяжному майбутньому, а те, що це можна буде зробити взагалі в якомусь майбутньому для Росії, зараз немає.

"І тому, звичайно ж, вони намагаються щось придумати, щось вигадати. Ось зараз вони говорили про велику гуманістичну місію російського народу. Бачте, вони не хочуть вбивати мирне населення. Після того, як вони вбили десятки тисяч українських громадян", - заявив Варченко.

За його словами, Росія звужує свої завдання щодо України, щоб взяти Донецьку область. Експерт каже, що там буде дуже гаряче.

"Можна прогнозувати, що, звичайно, і Бахмут, й Авдіївка наша, і Краматорськ разом зі Слов'янськом будуть зараз основною ціллю російського режиму", - підсумував Варченко.

Раніше ЗМІ повідомили, що Росія планує провести псевдореферендуми у захоплених районах Донецької та Луганської областей в середу, 14 вересня, а не 11, як повідомлялося раніше.

Вас також можуть зацікавити новини: