Удар росіян по Авдіївці: місцева влада розповіла трагічні подробиці атаки

Віталій Барабаш зазначив, що окупанти майже щодня б'ють по місту.

Двоє людей загинули під час ракетного удару росіян по Авдіївці. Тіла знаходяться під завалами дев'ятиповерхівки, в яку потрапила російська ракета.

"Близько 10:00 стався ракетний удар по місту. Було два одночасних попадання в будинки - дев'ятиповерхівка та п'ятиповерхівка поруч з нею. У п'ятиповерхівці нікого не було, а в дев'ятиповерхівці з самого початку була інформація, що під завалами знаходяться п'ять осіб. Намагаючись розібрати завали будинку, з'ясували, що під зруйнованою будівлею знаходяться дві людини – вони загинули. Чоловік 1930 року народження та жінка 1958 року народження", - повідомив керівник Авдіївської міської Військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону.

При цьому він вказав, що ще три людини, які могли б бути під завалами, перебували в іншому місці. За його словами, дві людини отримали поранення.

"Жінка, дані якої не відомі, вона без свідомості в дуже важкому стані. Другий чоловік 1968 року народження, який отримав поранення середньої тяжкості", - зазначив чиновник.

Він вказав, що робота з розбору завалів ускладнена відсутністю спецтехніки, а також тим, що після авіаракетного удару росіяни вже понад 10 разів били з артилерії та "Градів". Комунальникам довелося тричі переривати розбір завалів.

"З 28 квітня під завалами перебуває жінка, яку ми не можемо дістати через відсутність спецтехніки. Експерти сказали, що в обох випадках був ФАБ не менше 500 кг", - повідомив Барабаш.

Також він повідомив, що росіяни щодня б'ють по місту, намагаючись зрівняти його з землею.

Удар по Авдіївці 23 травня 2023 року - що відомо

Керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш 23 травня повідомив, що російські окупанти завдали ракетного удару по Авдіївці, в результаті чого дощенту знищена житлова дев'ятиповерхівка.

За його словами, під завалами будинку знаходяться дві людини, але це число може збільшитися до п'яти.

Вас також можуть зацікавити новини: