Чоловік жив у Бєлгородській області / фото із соцмереж

Російський солдат Юрій Галушко, який розстріляв шістьох товаришів по службі-окупантів, озлобився після того, як його мати постраждала під час обстрілу Харкова.

Про це пише російський проект ВЧК-ОГПУ з посиланням на колишню дружину окупанта Наталію. Уночі жінку привезли і допитали у відділенні поліції в Білгородській області. За її словами, Галушко народився в Харкові в сім'ї ветерана Другої світової війни. Його батько помер 2011 року, вже за два роки він одружився і переїхав до Бєлгородської області. Вони прожили в шлюбі 15 років, народивши двох дітей.

Галушко служив строкову службу на Уралі, потім працював охоронцем на заводі Мостових металоконструкцій. Жінка запевняє, що її колишній чоловік - не агресивна людина. У листопаді він приїжджав на день народження сина і поскаржився на серйозні проблеми із зором. Він пішов на війну проти України, щоб заробити на операцію.

Відео дня

Мати Галушка живе в Харкові, вона відмовилася від пропозиції сина переїхати в Росію. Під час нещодавнього обстрілу міста жінка зламала руку, коли поспішала в підвал. На тлі пережитого в неї стався інсульт, зараз вона перебуває у важкому стані.

Розстріл російських військових: що відомо

Днями російські провідні Telegram-канали повідомили, що один із військовослужбовців розстріляв управління гаубично-артилерійського дивізіону 10-го танкового полку в районі Олександрівки.

За даними російських ЗМІ, Галушко уклав контракт з армією РФ наприкінці лютого цього року, до цього він відбував термін у колонії. Його розшукують у Ростовській, Бєлгородській і Воронезькій областях.

Вас також можуть зацікавити новини: